Loading...Fodbehandling

Stats. aut. fodterapeuter har journalpligt, så ved dit første besøg, vil der blive lavet en journal på dig.

Ved en alm. Fodbehandling får du først et fodbad. Derefter fjernes hård hud og evt. ligtorne. Efterfølgende klippes, slibes og oprenses neglene, og til sidst smøres fødderne med en fugtgivende creme.

Det er vigtigt for os, at en behandling altid omfatter både behandling af aktuelle problemstillinger (som f.eks. hård hud, hælrevner og ligtorne), og vejledning i, hvordan du hjemme let kan følge behandlingen op og dermed forebygge fodlidelser.

Klinik for Fodterapi udfører professionel behandling af dine fødder uanset problem. Vi har gennem tiden opnået stor ekspertise inden for flere forskellige behandlingstyper og har set stort set alle fodproblemer.

Husk

Dine fødder er beregnet til at skulle holde hele livet, og derfor har de behov for pleje.

Dine fødder skal bære rundt på din krop, lige fra den dag du tager dine første skridt. Det er en belastning, som faktisk er meget større end de fleste går rundt og tror.

Derfor er det yderst vigtigt, at du passer og plejer din fødder hver eneste dag. Gør du det, er der en bedre mulighed for, at dine fødder nok skal bære dig rundt resten af livet.

Desværre er det ikke alle mennesker der kan undgå sygdomme og ulykker. Rigtig mange bliver ramt af diabetes, gigt og andre alvorlige sygdomme, der kan indvirke på dine fødders sundhed. De statsautoriserede fodtereapeuter kan hjælpe patienter med at holde fødderne sunde og fri for hård hud, knyster og nedgroede negle.

Se mere