Loading...Creme

Allpresan 10%

Allpresan 10% er til den tørre eller meget tørre hud. Allpresan 10% binder høj-dosis fugt til hudcellerne uden at danne en hinde. Allpresan er derfor, ligesom de andre Allpresan produkter i pedicareserien, meget velegnet til diabetikere. Allpresan er fri for parfume og konservering.

120,- kr.

Allpresan Diabetic

Cremen lægget et finmasket net på huden, hvor den sørger for at forøge fugtinholdet i huden, uden at lukke til, således at svedkirtlerne ikke forstyrres. 5% er til den let tørre/normale hud - eller til diabetikeren der har en ekstra tynd og sensibel hud.

140,- kr.

Allpresan Lipid

Lipid salven heler hælrevner udefra - ved hjælp af bla. e-vitamin og kæmpenatlysolie. God som natcreme, da den virker mens cellerne regenererer under søvn.

NB: Skummen er altid basis pleje, da den trænger i dybden, mens lipid-cremen kan bruges til supplement, da den kan hele dybe hælrevner op udefra. Diabetikere må kun anvende skumcreme, da deres hud skal kunne ånde. Anvendes dette produkt alligevel, skal skummen være basisprodukt og dette produkt kun anvendes sparsomt i kanterne af fødderne.

140,- kr.

Allpresan 15%

Allpresan 15% giver høj-dosis fugt til meget tør hud, eller hælrevner. Giver god fugt uden at lukke hudens porer til og er derfor meget velegnet til diabetikere. Anvend den evt. sammen med den lækre lipid-salve. (til diabetikere må der kun anvendes lipidsalve sparsomt i kanter af hælen).

140,- kr.

Allpresan Podoexpert

Allpresan Podoexpert, Repair Negletinktur er en særdeles effektiv svampedræbende og -hæmmende tinktur til neglene. Reparerer og regenererer hudens og neglens beskyttelsesbarriere samt tilfører pleje.

195,- kr.

Hvedekim

Lækkert kendt kvalitets produkt Fodcreme Hvedekim Olie Creme 200ml Beskrivelse: Indeholder bl.a proprolis bivoks, vegetabilske olier og planteekstrakter Fremsstillet af 99,98 % naturlige råvarer.

90,- kr.

Sheabutter

Som lægemiddel: Shea indeholder naturlige stoffer, som er celle-regenererende. Alle slags sår læger hurtigere. Shea er fremragende til al slags eksem i hud og hår og den kan blødgøre stive og hårde ar. Negle med tendens til "neglerødder" bliver fine ved brug af Shea balsam og vi undgår betændte neglerødder.

75,- kr.