Security systems

profil


Mette

 

Uddannet statsautoriseret fodterapeut i 1997, ved fodterapeut skolen i København.

Efter endt uddannelse har jeg arbejdet på 3 forskellige fodklinikker. Sideløbende har jeg kørt ud til hjemmebehandlinger og behandlet på plejehjem.

Gennem årene har jeg opnået en bred erfaring i mit arbejde med fodterapiens forskellige specialer. Dvs. den klassiske fodbehandling og de mere specielle behandlingsformer som bøjlebehandling og diabetesbehandling. Endelig laver jeg også fodindlæg Formhotics og individuelt fremstillede fodindlæg.

Siden jeg overtog klinikken i Kirke Hyllinge i 2006, har kundekredsen udviklet sig så meget at vi i dag er tre fodterapeuter. For mig er det vigtigt at mine kunder får så professionel en behandling som muligt. Det er vigtigt at være ajour med udviklingen og den sidste nye viden indenfor mit fag, derfor tager jeg løbende på kurser.


Hanne

Uddannet fodterapeut fra fodterapeut skolen i København den 1-2-1984.

Har undervist i forskellige specialer inden for faget både i privat regi, i vores forening samt i hospitals regi. Har arbejdet på privat klinik, plejehjem, hospital og på ude behandlinger.

Har taget ekstra kurser løbende i alt inden for fodterapifaget.

Arbejder pt på Hillerød 3 dage om ugen, hvor jeg arbejder med diabetes patienter med fodsår. Jeg er på klinikken i Kr. Hyllinge tirsdag og onsdag

Jeg underviser ca. 8 gange om året i diabetes og fødder, samt andre emner inden for vores fag.


Annette

Uddannet fra Fodterapeutskolen i København i januar 2016..

Jeg har siden jeg blev færdig med uddannelsen været så heldig at få lov til at være i klinikken i Kirke Hyllinge.
Der er jeg mandag, torsdag og fredag. Tirsdag er udedag hvor jeg kører ud til plejehjem og ældre i eget hjem som ikke har mulighed for at komme til klinikken. Onsdag er jeg i en klinik i Høje Taastrup hvor jeg har endnu flere søde kollegaer og kunder. Før jeg begyndte at beskæftige mig med fodterapi har jeg lavet noget helt andet. Jeg har i mange år arbejdet i hotelbranchen som kursus og konference koordinator. De senere år har jeg haft et par administrative jobs som koordinator/planlægger. Alt sammen noget med mennesker og service som jeg brænder for. Jeg har dog i mange år drømt om at blive fodterapeut og har i flere omgange søgt ind på Fodterapeutskolen, men der skulle gode og spændende jobs, stiftelse af familie mv. til før det lykkedes.

Jeg elsker mit nye fag og for mig er det kunden der er i fokus.

Jeg bestræber mig på at holde mig opdateret omkring alt hvad der sker indenfor fodterapien.Tidsbestilling og aflysning af aftalt tid, skal ske telefonisk på klinikkens telefon nr. 46 40 32 80. Afbestilling af tid, skal ske senest dagen før.