Security systems

behandlinger : fodbehandling

Har du problemer med ligtorne, hård hud eller indgroede negle? Eller har du behov for et indlæg til dine sko?

Vi har gennem tiden opnået stor ekspertise inden for flere forskellige behandlingstyper og har set stort set alle fodproblemer.

Det er vigtigt for os, at en behandling altid omfatter både behandling af aktuelle problemstillinger (som f.eks. hård hud, hælrevner og ligtorne), og vejledning i, hvordan du hjemme let kan følge behandlingen op og dermed forebygge fodlidelser.

Klinik for Fodterapi udfører professionel behandling af dine fødder uanset problem. Vi har gennem tiden opnået stor ekspertise inden for flere forskellige behandlingstyper og har set stort set alle fodproblemer.

Derfor kan du være sikker på, at dine fødder er i gode hænder hos os.

Klinik for Fodterapi tilbyder bl.a. behandling af:
•Hård hud
•Hælrevner
•Negleklipning
•Slibning af negle
•Ligtorne
•Betændelse

Vi udsteder også gavekort og tilbyder naturligvis almindelige behandlinger, hvis du blot ønsker at forkæle dig selv.

Husk: Dine fødder er beregnet til at skulle holde hele livet, og derfor har de behov for pleje.

Dine fødder skal bære rundt på din krop, lige fra den dag du tager dine første skridt. Det er en belastning, som faktisk er meget større end de fleste går rundt og tror.

Derfor er det yderst vigtigt, at du passer og plejer din fødder hver eneste dag. Gør du det, er der en bedre mulighed for, at dine fødder nok skal bære dig rundt resten af livet.

Desværre er det ikke alle mennesker der kan undgå sygdomme og ulykker. Rigtig mange bliver ramt af diabetes, gigt og andre alvorlige sygdomme, der kan indvirke på dine fødders sundhed. De statsautoriserede fodtereapeuter kan hjælpe patienter med at holde fødderne sunde og fri for hård hud, knyster og nedgroede negle.

Tidsbestilling og aflysning af aftalt tid, skal ske telefonisk på klinikkens telefon nr. 46 40 32 80. Afbestilling af tid, skal ske senest dagen før.